Zoeken naar binnenspeeltuin hasselt


    
binnenspeeltuin hasselt

Nieuwtjes en Tips, www.uitmetkinderen.nl.
in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
hasselt
Binnenspeeltuin Hasselt.
Binnenspeeltuin t Speelmijntje is gelegen op nog geen 5 km van Hasselt en is een super leuke aanwinst voor de kinderen en ouders. Voor de allerkleinsten is er een aparte softplay met vele kleurrijke speeltoestellen, veilige klimconstructies, grote legoblokken, fietsjes, autos en uiteraard trampolines.
neutraliseren mazouttank
Binnenspeeltuinen in hasselt Binnenspeeltuinen in de buurt van hasselt.
Bent u op zoek naar een activiteit in uw buurt? 10 Binnenspeeltuinen gevonden in een straal van. Lazertag.be Huur een lase. Binnenspeeltuin in Hasselt. Binnenspeeltuin in Tongeren. Binnenspeeltuin in Rekem. Binnenspeeltuin in Linter-Orsmaal. Binnenspeeltuin in Geel. Binnenspeeltuin in Herselt. Binnenspeeltuin in Aarschot.
SEO checker
Playground I Home.
webdesign: Phineas Van der Kaa. Playground is een urban speeljungle waar. kinderen en volwassenen zich samen amuseren. Wij zijn open tot en met de paasvakantie 2018! Weekend van 10u-18u. Tijdens vakantieperiodes alle dagen van 10u-18u. Algemene inkom vanaf 3 jaar.
Binnenspeeltuinen Pretland.
Pretland Binnenspeeltuinen biedt uren speelplezier aan kinderen van 1 tot 10 jaar. Met vestigingen in Hasselt, Linter, Moeskroen, Gent en Sint-Niklaas is er altijd wel een Pretland in je buurt! Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de grootouders genieten van een heerlijk tasje koffie aan één van de tafeltjes tussen de verschillende speeltoestellen.
De leukste binnenspeeltuinen van het land UiTmetVlieg.be.
3 Circus Bruul. Geel, Circus Bruul. Thema of pretpark. 3 Binnenspeeltuin Het Circus. Kontich, Het Circus. Thema of pretpark. Binnen en buitenspeeltuin Den Deugniet. Ekeren, Speeltuin Den Deugniet. Recreatiedomein of centrum. Recreatiedomein of centrum. 1 Pretland Hasselt. Thema of pretpark.
Homepage Kinderrijck.
Telefoon: 32089 25 43 83. 2 april 2018. Copyright Kinderrijck Bilzen 2017. Kinderfeestje speeltuin Lasergamen Limburg Lasershoot Bilzen Binnenspeeltuin in Limburg Kinderspeeltuin België Binnenspeeltuin België Kinderrijck België Kinderrijck Bilzen Speeltuin in België Binnenspeeltuin Klimmuur touwenparcours indoorspeeltuin in Bilzen Binnenspeeltuin in België.
Pretland Hasselt.
Rechterstraat 69 3500 Hasselt België hasselt@pretland.be. 2000 m speelplezier in Pretland Hasselt. Een aparte babyzone voor de allerkeinsten met een eigen ballenbad en klimbergje. Funhouse met ballenbaden, glijbaden, tunnels, klimmuurtjes, spookhuis, super-wave-slide, en nog veel meer om zelf te ontdekken.
Openingsuren Binnenspeeltuin Pretland in Hasselt.
Binnenspeeltuin Pretland is vandaag open tot 1900. maandag 28 mei. dinsdag 29 mei. woensdag 23 mei. donderdag 24 mei. vrijdag 25 mei. zaterdag 26 mei. zondag 27 mei. Info laatst gecontroleerd op 10 januari 2018. Info niet correct? Laat het ons weten! Rechterstraat 69, 3500 Hasselt.
Domein Kiewit Stad Hasselt.
Kom op zaterdag 26 juni naar de workshop op Domein Kiewit en leer hoe je een volledig menu in elkaar bokst, speciaal voor grotere groepen. Schrijf je in voor 2 juni want het aantal plaatsen is beperkt. Is er iets mis met deze pagina? Volg Stad Hasselt op sociale media.

Contacteer ons